Skip to main content

Alle oss

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: A. F. Carter
Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

I denne psykologiske krimhistorien er vi langt inne i psykiatriens verden med multippel personlighetsforstyrrelse. Hele seks ulike personligheter møter vi i en og samme kropp. Kroppen eies av Carolyn som har hatt en veldig traumatisk oppvekst. Dette har ført til at hun har utviklet ulike personligheter som tar kontroll over kroppen hennes.

Forfatternavnet er et pseudonym, og man vet ikke stort om forfatteren. Det man imidlertid vet er at Sony har kjøpt rettighetene til å lage film av denne historien. Jeg gleder meg masse!

 

Forfatter: A. F. Carter
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 308
Format: Innbundet
Originaltittel: All of Us
Oversatt av: Marianne Fjellingsdal

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Carolyns traumatiske barndom har ført til at hun har utviklet seks ulike personligheter. Mannen som var ansvarlig for den oppveksten, faren hennes, ble dømt til livstid i fengsel.

28 år senere slippes faren ut av fengselet. Ikke lang tid etter blir han funnet drept. Carolyn er politiets hovedmistenkte. Men er noen av Carolyns seks personligheter i stand til å begå drap?

Om forfatteren:

Forfatternavnet er et pseudonym. Det man vet er at forfatteren bor i New York City.Min mening:

Førsteinntrykket mitt var at dette var en interessant bok - og inntrykket stemte med opplevelsen min. Historien engasjerer på en spennende måte fra start til slutt. Psykiatri er kjempeinteressant, og det at man kan utvikle flere personligheter etter traumatiske opplevelser, er jo noe som kan skje i virkeligheten.

Selv om bakgrunnen for sykdommen som regel er grusom, og det er den også i dette tilfellet - så elsket jeg denne boka.

Jeg er usikker på om dette er debutboka til forfatteren. Jeg har iallefall aldri lest noe av henne før. Men jeg vil ha mer!!!

 

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Vigmostad & Bjørke