Skip to main content

OM HVERDAGSNETT

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/nettmagasin laget på et ideelt formål. Målet er å inspirere til å lese bøker, informere om litteratur, gi tips om spill – og tilby artikler om andre ulike temaer til voksne lesere.

Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasinet (gratis for leserne) som er underlagt nettsiden. Jeg lager seks utgaver i året. Målet med magasinet er å fremme forfattere og bøker, men det inneholder også mye annet variert lesestoff.

Både nettsiden og magasinet lages på et non-profit-grunnlag.

Hvem står bak?

Jeg som lager både Hverdagsnett og Hverdagsnettmagasinet heter Anne Lise Johannessen.

Jeg er mitt eget mediehus (på hobbybasis), og er ikke faglært hverken innen journalistikk, typografi, layout eller annet som denne siden og magasinet omfatter.

I 2022/2023 gikk jeg en digital utdannelse i magasinjournalistikk, og fra 2023 kan jeg derfor kalle meg frilansjournalist innenfor magasinsjangeren.

I januar 2024 vant jeg den nyopprettede prisen 'Messingkniven".


Samarbeid?

Dersom du har en bok, et spill, et produkt, et arrangement, en opplevelse eller et sted som du ønsker at jeg skal lage artikkel om  – ikke nøl med å ta kontakt.

Kanskje du har en interessant historie? Ta kontakt, jeg intervjuer deg gjerne, og lager artikkel.

Jeg leter også etter sponsorer og annonsører både for nettside og magasin, for å dekket kostnadene ved å lage magasinet.

Brukt kontakt(at)hverdagsnett.no for å komme i kontakt med meg.

Hverdagsnett

Hverdagsnett har eksistert i sin nåværende form siden juli 2017, og har et snitt på 10 000 lesere i måneden – og godt over 100 000 sidevisninger.

Nettsiden er en delvis videreføring av den gamle nettsiden Barnemix som hadde hovedfokus på foreldrerollen, og hadde et snitt på 30 000 unike lesere i måneden.


Viktig info

Selv om enkelte bøker, spill og andre produkter er mottatt som testeksemplar, er alle anmeldelser og tester som jeg har foretatt skrevet ut fra et nøytralt ståsted. De er ikke skrevet som en journalistsk artikkel, men speiler min personlige mening. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og står fritt til å skrive min egen mening.

Arbeidet med å formidle bøker og spill gjøres av idealistiske formål, fordi jeg ønsker å inspirere til at bøker og spill skal nå ut til flere lesere.

Jeg har ingen knytning til hverken forlag eller produsenter.


SKRIBENTER OG ANSVAR FOR ARTIKLER OG EVT. PREMIER

Noen artikler på Hverdagsnett er skrevet av frivillige bidragsytere. Dersom du har lyst til å bidra med med noe som passer inn på nettsiden, eller i magasinet, så sendt meg gjerne en mail. Siden nettsiden drives på frivillig basis uten inntekter, kan jeg ikke gi noen kompensasjon.


Artiklenes innhold

Jeg tar ikke noen ansvar for innholdet i artikler skrevet av andre, eller artikler skrevet av meg selv på bakgrunn av eksternt kildemateriale,

Dersom det gjennomføres konkurranser på nettsiden eller i facebookgruppen tilhørende nettsiden, er det sponsoren av konkurransen som står for ansvaret for utsending av premien.


COPYRIGHT

Alt innhold, både på nettsiden og i magasinene, er omfattet av copyright. Du kan ikke bruke tekster eller bilder uten skriftlig tillatelse fra meg. Evt. utdrag og sitater SKAL merkes med tydelig kilde, og link til nettsiden eller magasinet.

Dette gjelder også for innhold i Hverdagsnettmagasinet.

Å linke til nettside og magasin, er naturligvis i orden.