Skip to main content

Min sønn

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Arne Svingen
Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

Jorunn bor alene med sin sønn. En natt observerer hun at han kommer sent hjem, og har blod på genseren. Dagen etter finner hun ingen tegn til blod noe sted. Noen dager senere leser hun at en dame i nabolaget har blitt drept. Jorunn snuser litt rundt, og blir kjent med en mann som har sett en gutt gå fra åsstedet.

Forlaget skriver:
Hvor langt ville du gått for å redde ditt eget barn?

Midt på natta oppdager Jorunn at sønnen, Ronny, kommer hjem med blod på klærne. Dagen etter er klærne borte. Jorunn frykter at en konfrontasjon vil ødelegge et allerede skjørt mor--sønn-forhold. Ikke er hun sikker på at det virkelig var blod, heller. Men da roen i hjemmet igjen har senket seg, skjer det noe som snur opp-ned på alt sammen, og Jorunn må handle. Men hvor langt er hun er villig til å gå for å redde sønnen sin.
 
Min sønn er andre bok i serien med frittstående romaner inspirert av De ti bud. Denne boken tar utgangspunkt i det det fjerde budet: Du skal ære din far og din mor.

 

Forfatter: Arne Svingen
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 159
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Fin og kort roman som du leser på en kvelding. Historien tar for seg forholdet mellom mor og sønn, og manglende kommunikasjon mellom disse.

Lettlest språk, og en fin historie er min konklusjon.


Om forfatteren:
Arne Svingen har siden debuten i 1999 skrevet bøker innenfor en rekke sjangrer. Dette er hans niende roman for voksne.

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Vigmostad & Bjørke