Skip to main content

En dag i desember

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Josie Silver
Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Laurie er temmelig sikker på at kjærlighet ved første blikk ikke forekommer i virkeligheten. Det er bare på film slikt skjer, ikke sant?

Men så, gjennom en duggete bussrute en snøfylt desemberdag, ser hun mannen hun instinktivt skjønner er DEN ENE. Øynene deres møtes og det oppstår et øyeblikk av ren magi før bussen hennes kjører ut fra holdeplassen igjen.

Laurie tror ikke hun noen sinne vil se mannen igjen. Men på julefesten deres året etter, blir hun presentert for bestevenninnens nye kjæreste. Og der står han, selvfølgelig, mannen hun så fra bussen. Jack. Laurie er bestemt på at det ikke kan bli de to. Men hva om skjebnen har andre planer?

Hva om en dag i desember faktisk kom til å endre alt?

 

Forfatter: Josie Silver
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2018
Originaltittel: One Day in December
Oversatt av: Anlaug Lia
Antall sider: 459
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Selv om deler av handlingen er lagt til desember, og det skrives nyttårsønsker hver år, synes jeg at dette er mer en kjærlighetsroman enn en juleroman - men det er iallefall en veldig søt og romantisk kjærlighetshistorie.

Dette var en koselig avkobling som kontrast til all krimmen jeg leser.

Om forfatteren:
Josie Silver er en uforbederlig romantiker – og er stolt over det! Hun møtte sin fremtidige ektemann da hun tråkket på foten hans på 21-årsdagen hans. Hun bor sammen med ham, deres to barn og en katt i en liten by i Midlands-regionen i Storbritannia.

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, må leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Vigmostad & Bjørke