Skip to main content

Bare striper

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Therese G. Eide
Leseeksemplar fra Egmont

Therese G. Eide lager tegneserien om "Intet nytt fra Hjemmefronten". Jeg digger denne! Hun forteller morsomme historier, som man som foreldre kan kjenne seg igjen i.

Isteden for å skrive, tegner hun historiene. Illustrasjonene er også artige med fine og fargerike tegninge. Graden av detaljer er akkurat passe.

Stripene hennes kan du som regel lese i flere aviser, bl.a. i min lokalavis, Sandefjords Blad. Jeg leser dem ivrig hver dag. I denne boka Bare striper samler hun striper fra aviser i hele landet.

Her får du 160 sider med morsom underholdning. Kanskje den også gjør lykke under juletreet?

Siden dette er min favoritttegneserie, anbefaler jeg den så klart videre!

Tidligere i år, har jeg omtalt boka Askeladdene som kappåt med trollet. Hvis du skal velge en av disse to bøkene, ville jeg gått for denne nye.

I Hverdagsnettmagasinet nr 2/2022 kan du lese et intervju jeg lagde med forfatteren.

Terningkast: 6

 

Forfatter: Therese G. Eide
Forlag: Egmont
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 160
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar fra forlaget.

 

Forlaget skriver:

Therese G. Eide fikk 3 barn på 21 måneder. Livet ble snudd på hodet, og hun gjorde som enhver moderne mor ville gjort. Hun delte det på sosial medier. Vel og merke i tegnet form. Nå går tegneseriestripen hennes i blader og aviser over hele landet.

Og endelig trenger du ikke å klippe ut denne geniale humoren fra slitte aviser, lime dem inn i scrapboken din, og prøve å tolke streken som limet har gjort uleselig. Nei, for NÅ er avisstripene samlet i bokform.

Bare striper er - som tittelen antyder - en stripesamling av Therese G. Eides avis-tegneserier. Dette er en unik mulighet til å anskaffe seg disse spredte humorherlighetene. Og mellom latterbrølene - ja, for de kommer - så vil du forstå hvorfor dette er en av landets mest populære stripeserier!

 

Hva betyr det at boka er mottatt som leseeksemplar?

Det er regler i Markedsføringsloven, som bestemmer at bøkene SKAL merkes, siden omtalen kan ha en viss reklameeffekt.

Uansett er denne bokomtalen MIN personlige mening, og mitt personlige utformede oppsett. Selv om jeg har fått boka kostnadsfritt fra forlaget eller forfatteren, står jeg helt fritt til å skrive min ærlige mening. Jeg blir ikke påvirket på noen måte, og jeg er ikke tilknyttet noe forlag.

Jeg velger selv om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken jeg får og hvilket tidspunkt jeg vil lese den. Dessuten velger jeg selv om (og hvor) jeg vil dele omtalen min. Bøker som jeg kjøper, eller får i personlige gaver, behandles på samme måte som leseeskemplarer. Dette er viktige punkter for meg for å kunne omtale en bok.

Jeg får ikke betalt for å skrive omtalen. Boka jeg har fått er stemplet med leseeksemplar, og kan ikke videreselges i ettertid. Jeg har altså INGEN økonomisk fordel, eller kompensasjon. Arbeidet med å omtale en bok gjøres av idealistiske formål, fordi jeg ønsker å inspirere til at gode bøker skal nå ut til flere lesere.

 


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye bøker,
bokomtaler, forfatternytt, intervjuer og mye annet
Hverdagsnett (Gruppe for nettsiden) Hverdagsnettmagasinet (FBside for magasinet)
Hverdagsnettmagasinet  (Gruppe for magasinet) Instagram
  Tiktok Bokormen (Generelt om litteratur)
Debatt om litteratur og bokbransje

 

 Rene bokgrupper:

 Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Egmont