Skip to main content

Pandemiske tanker

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Karstein Volle
Leseeksemplar fra Überpress

En tegneserie om corona. Tegneserien inneholder tanker fra forfatteren, og ble tegnet i den rekkefølgen de er trykket uten skisser på forhånd. Boken er dedisert den avdøde faren til forfatteren.

Forfatter: Karstein Volle
Forlag: Überpress
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 101
Format: Heftet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Pandemiske tanker er Karstein Volle sin improviserte corona-dagbok fra den første nedstengingen på våren 2020.

Boken handler om hvordan Karstein Volle takler hverdagen under isolasjon. Hvordan forklare barna at de ikke kan treffe andre barn, hvordan det føles når hjemmehjelpen besøker de enslige eldre i nabolaget i full vernedrakt.

Dette er dager da tankene går til hva en har opplevd i livet. Venner som har dødd, jobbvalg, foreldre som har gått bort, savnet etter de som har gått bort, og ikke minst, den evigvarende smitten som lurer rundt hvert hjørne.


Min mening:

Da forlaget kontaktet meg å spurte om jeg ville ha et leseeskemplar av dette tegneserieheftet, sa jeg jatakk. Så langt er det første blad/bok som jeg har sett at tar for seg pandemien vi nå er inne i.

Her er det mange kloke tanker. Boka er i svart/hvitt, og jeg savner litt farger for å gjøre den "freshere".

 

 

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Egne forlag