Skip to main content

Absurdgalleriet

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Sverre Bjørstad Graff
Leseeksemplar fra Egmont.

Forlaget skriver:

Akkurat da du trodde alt håp var ute, er Sverre og hans galleri av absurde tegninger, ideer og ordspill tilbake med ny bok.

Og i denne boken blir du virkelig tatt med på en reise inn i Sverres ganske så rare, men alltid morsomme verden. Boken er proppet til randen med nye, upubliserte tegninger og tekster om rare ting fra den verden vi lever i.


Forfatter og illlustratør: Sverre Bjørstad Graff
Forlag: Egmont
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 120
Format: Heftet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Min mening:

Dette var en ny tegneserie for meg. De starter, i forordet, med å skrive om useriøs humor så jeg blir veldig nyskjerrig på hva dette er.

Og jeg kan bekrefte at useriøs humor er kjempegøy! Her er det veldig mange morsomme poeng og alt er illustrert med fine og  fargerike tegninger. Dette er et blad som jeg kommer til å lese flere utgaver av og gjerne anbefaler videre.

De har også en egen nettside hvor du kan få en smakebit.

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Lesegruppa

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

Egmont