Skip to main content

Lavkarbo for alle

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Dr. Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Etter mange forespørsler er Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen endelig tilbake med ny bok! Her får du 100 lekre lavkarboretter som inkluderer energidrikker, frokost, lunsj, pålegg, småretter, middag, desserter, kaker, snacks, dressinger, sauser og krydder. Smaks- og ernæringsbomber som fermentert mat og kraft finner du også oppskrifter på.

Mat skal smake godt, gi energi og være ren og naturlig og enkel å tilberede. Mat er også medisin, den forebygger eller lindrer og helbreder plager og sykdommer. Alt dette kan du nyte godt av ved å bruke Lavkarbo for allekokeboken for deg som vil ta vare på helsen og nyte god mat hver eneste dag.

- Oppdatert informasjon om lavkarbo
- Naturlig, sunn og tarmvennlig mat
- Individuelt tilpassede oppskrifter
- Fri for gluten og sukker
- Alle oppskrifter har melkefrie alternativer

Forfatter: Dr. Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 180
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Et kosthold med lavkarbo er populært, og jeg hører at det er mange som velger dette - enten til hverdags eller om de vil prøve å gå ned noen kilo. Selv har jeg ikke prøvd, men tenker at det høres spennende ut.

Med denne boka har du iallefall muligheten. Her er det 100 oppskrifter å velge mellom for deg som vil spise glutenfritt, melkefritt, sukkerfritt eller grønnere. I starten av boka forklares prinsippene ved et lavkarbokosthold. Deretter kommer oppskriftene inndelt i kapitler for frokost og lunsj, middag, krydder, smør og ost og desserter og snacks.

Fin bok for deg som vil se nærmere på denne type kosthold.


Om forfatteren:
Sofie Hexeberg (f. 1960) er lege og kostholdsekspert. Hun er kurs- og foredragsholder, driver Dr. Hexebergs klinikk sammen med sin mann (drhexeberg.no) og er en av grunnleggerne av foreningen Kostreform for bedre helse. Hennes syv lavkarbobøker er trykket i et samlet opplag på nærmere 150 000 eksemplarer.

Gunn-Karin Sakariassen er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin og har videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun er forfatter og selvstendig ernæringsterapeut.

 

Cappelen Damm