Vaffeljernets hemmeligheter
- Forfatter: Per Øystein Herberg
- Leseeksemplar fra Aschehoug
Egg og bacon til frokost? CLT til lunsj? Grillspyd til middag? Lunt leverposteismørbrød til kvelds? Alt kan lages i vaffeljernet. Ha vaffeljernet stående på kjøkkenbenken og la deg inspirere av disse herlige, enkle og kjappe oppskriftene.
Forfatter: Per Øystein Herberg
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 140
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar
Min mening:
Alle har vel et vaffeljern. Visste du at det kunne brukes til mye mer enn å steke vafler? Det har ikke jeg tenkt på før jeg fikk denne boka.
I følge forfatteren går matlagingen dobbelt så fort i et vaffeljern, og resultatet blir ofte bedre.
I boka finner du en mengde oppskrifter med denne utradisjonelle metoden. Alt fra sandwich til mer avanserte retter som koteletter og biff.
Hva med å teste dette når du lager din neste middag? Del gjerne bilder i Facebookgruppa vår om gjør et forsøk.
Om forfatteren:
I følge Dagbladet er forfatteren av denne boka kokk og ungkar. Han lager alltid maten hjemme helt fra bunn av. Mat trenger ikke være vanskelig eller ta lang tid, mener han.