Skip to main content

Ingers kokebok

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Inger Kløkstad
Leseeksemplar fra Kagge

 Enkel og slankende kokebok av gründeren bak Ingers rugbrød

Inger Kløkstad har blitt berømt for sitt Ingers originale rugbrød, som selges i store kvanta i en rekke bakeriutsalg landet over. Hun driver kostholds/slankekonseptet Hverdagskost – Fibermat, som er et kurs som holdes over hele Norge.

Ingers kokebok gir oppskriften på vidunderbrødet, samt en rekke andre oppskrifter på gode, sunne og lette retter for deg som ønsker et «lettere» og/eller sunnere liv. Her er deilige middagsoppskrifter som kan lages til hverdags – noen også til fest – og her er lekre dessert- og kakeoppskrifter. Oppskrifter på grunnsauser, artig tilbehør, morsomme potetretter, spennende salater, og lette dressinger og dipper hører også med.

Å spise sunt er slett ikke kjedelig. Gode matvaner har avgjørende betydning for kroppens vekst og vedlikehold. Hvilke matvarer du velger, hvor ofte du spiser dem og hvordan du tilbereder maten, avgjør hvor helsevennlige matvaner du får. Målet med både kursvirksomheten og denne kokeboka er å hjelpe folk til å etablere gode kostvaner med alminnelig norsk hverdagsmat. Kosten inneholder ekstra mye kostfiber, som metter mer enn annen mat. Ved å spise sunt og fornuftig kan du gjøre ditt for å forebygge dagens helseproblemer og plager.

Forlag: Kagge, 2004
Inger Kløkstad

Kagge