Skip to main content

Bare juice det

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Vibeke Blomvågnes
Leseeksemplar fra Gyldendal

Det finnes knapt noen smartere måte å få i seg kroppestyle="margin: 5px 10px; float: left; border: 0px;" ns viktigste byggestoffer på enn å drikke juice basert på grønnsaker. frukt og bær. Uansett alder og situasjon er en hjemmelaget juice med de riktige ingrediensene fantastisk både for din mentale helse og for kroppen. Lær deg å lage frokostjuice, juicer til mellommåltider, juicer før og etter trening og juicer til detox og som kostholdstilskudd.

Vibeke Blomvågnes er sertifisert juicer og juiceterapeut, dette er hennes første bok. Her kan du få idéer til juice til frokost, etter skolen, før og etter trening og som mellommåltid.

Boken inneholder mer enn 60 oppskrifter på supersunne juicer. Boken inneholder også en oversikt over næringsinnholdet i ingrediensene som brukes i juicene.

Barnemix mener:
Dette var en fin bok om juicing. Det er oppskrifter på mange "snille juicer" som passer fint til barn. Boka er oppdelt i praktiske kapitler, og jeg liker at det står hva hver juice er bra for. Bak i boka er en praktisk ingrediensliste hvor man kan lese om de forskjellige frukt og grønnsakene, hva slags vitamin/mineral inneholder de, hva gjør de for kroppen og kan de juices eller blendes. Absolutt en bok å ha for deg som lager din egen juice.


Forfatter: Vibeke Blomvågnes
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Utgivelsesår: 2014

Gyldendal