Skip to main content

Rett fra jorda

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Bella Linde og Lena Granefelt
Leseeksemplar fra Iris

Nå har du ingen unnskyldning lenger. Her lærer du om hvordan en kjøkkenhage bør utformes og hvilke grønnsaker/urter man bør satse på. Her er det tips både for deg som er begrenset til å dyrke på en balkong og deg som har stor plass å boltre deg på. 

Ta steget fra forvirret forbruker til selvforsynt hjemmedyrker, med meningsfulle aktiviteter og ren samvittighet på kjøpet!

Det er enkelt å dyrke egne grønnsaker, og krever ikke mer enn 1 times arbeid om dagen!

Rett fra jorda: håndbok i selvhusholdning er en engasjerende og lett forståelig guide til giftfri dyrking, og passer for alle – enten du bor i villa med stor hage, eller i leilighet med balkong. Her lærer du alt om dyrkingsprosessen, fra hvordan du bygger opp en god dyrkingsjord, til gjødsling, høsting, lagring og mye mer!

Her er alt du trenger for å bytte ut langreiste og kjemikaliebehandlede butikkgrønnsaker med dine selvdyrkede delikatesser – rett fra jorda.

 

Forfatter: Bella Linde og Lena Granefelt
Forlag: Iris
Utgivelsesår: 2016
Originaltittel: Rätt ur jorden
Oversatt av: Ingvill Christina Goveia
Antall sider: 251
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Nyttig bok for deg som er interessert i din egen kjøkkenhage, enten det er grønnsaker eller om du vil ha din egen urtehage. Her får du tips om alt fra forbedelse av planting til høsting og ferdig sylting.

Kjenner du en som er glad i selvhusholdning? Her er et supert gavetips. Kanskje en passende julegave?

Om forfatteren:
Bella Linde er frilansjournalist og forfatter med spesialintresse for livsstil, relasjoner, reiser, innredning, hage og selvhusholdning. Hennes artikler publiseres i store svenske aviser og magasin som Lantliv, Allt i Hemmet, Allt om Fritidshus, Sköna hem, SvD m fl.

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, må leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Små forlag