Skip to main content

Norske VM-gensere

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Iselin Hafseld
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Forlaget skriver:
Ullgensere du kan bo i hele vinteren gjennom!

I Norske VM-gensere – Våre favoritter kan du strikke deg gjennom skihistorien. Her kan du la deg begeistre av en lekker retrogenser fra VM i Oslo i 1966, eller drømme deg bort med fargerike og stormønstrete modeller som igjen ses i gatebildet. Og ikke å forglemme genseren som ble laget til VM i 1989 – en skikkelig fartsfylt fargefest som alle vil ha. Den aller siste modellen er genseren som skiløperne skal bruke under VM i 2019. Så nå er det bare å ta fram strikkepinnene, finne en eller flere favoritter og strikke din favorittgenser.

Boken presenterer 17 offisielle VM-gensere og har oppskrifter til både dame, herre og barn. I tillegg finnes det oppskrifter på tilbehør til alle modellene. En sann skatt for alle strikkeentusiaster.


Forfatter: Iselin Hafseld
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 224
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
I denne boka var det veldig mange gensere jeg kunne tenkt meg å hatt! Store fine bilder og forklaringer på fremgangsmåten.

Det er også litt info om det aktuelle året da genserne var VM-genser, og hvor det ble avholdt det året. Det opplyses også om hvor mange medaljer Norge tok.


Om forfatteren:
Designer Iselin Hafseld er utdannet ved SHKS i Oslo. Hun er mest kjent som gründer av klesmerket TINDE, kolleksjoner av eksklusive strikkeplagg med en avslappet eleganse. Dette er hennes første strikkebok.Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Cappelen Damm