Skip to main content

Offiseren

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Helge Thime-Iversen
Leseeksemplar fra Liv

Historien starter på en ferje. Da bilene skal kjøre av, er det en sjåfør som ikke dukker opp. I bilen sitter to små jenter og gråter. Det viser seg at de har sett at en mann har dyttet faren over bord. Etter hvert dukker det opp flere lik, og også en terroraksjon. Njaal Natland i Kripos ser på saken, og sjekker ut om det er en sammenheng mellom sakene.

 

Forfatter: Helge Thime-Iversen
Forlag: Liv
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 392
Format: Innbundet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

En mann blir kastet over bord fra en ferge på Vestlandet. Samtidig blir Njaal Natland ved Kripos kontaktet angående en kodet tallrekke som kan knyttes til en kommende terroraksjon. En intens og personlig jakt på svar starter, – både på en drapsmann og en løsning på koden.

Kan Njaal finne svarene i tide til å forhindre både nye drap og en grusom terroraksjon på norsk jord?


Om forfatteren:

Helge Thime-Iversen er født i 1971 og er bergenser. Han er utdannet historiker, og har vært innom en rekke svært forskjellige arbeidsplasser. Siden 2006 har han hatt ulike stillinger i Sjøfartsdirektoratet. Han bor i dag i Haugesund med ektefelle og tre barn. Offiseren er hans tredje roman.Min mening:

Historien i boka starter spennende, og forsetter også sånn. Den klarer til og med å få konsentrasjonen bort i fra det vanskelige puslespillet som jeg holder på med nå ;) Det er alltid gøy når ting foregår i min hjemby, og denne gangen er det også et drap her i byen. Stas når lille Sandefjord får være med ;)

Historien er lettlest, og temaet som er terror er jo veldig aktuelt. Jeg synes at det er helt utrolig at disse etterforskerne finner ut av koden de strever med i denne boka. Akkurat det virker litt lettvint, men hva vet vel jeg. De er nok ganske smarte.

Fin bok som jeg gjerne anbefaler videre!

 

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Liv