Skip to main content

Død manns tango

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Geir Tangen
Leseeksemplar fra Gyldendal

Vi er i Haugesund, og det skjer flere dødsfall, noen ganske makabre. Politietterforsker Lotte Skeisvoll føler etterhvert at morderen også er ute etter henne. Journalist Viljar Ravn Gudmundsson blandes inn i saken. De må tilslutt ta et vanskelig valg, skal de innrømme at de sto bak drapet på nynazisten Geirmund Bakken eller skal de la en annen ta straffen for det?

Dette er den siste boka i trilogien om journalisten Viljar Gudmundsson og politietterforsker Lotte Skeisvoll. Det er synd, og jeg kommer til å savne de! Forfatteren kommer med ny bok tidlig i neste år, men da med andre rollefigurer. Jeg gleder meg til den.

Jeg sliter litt med formen min for tiden, defor tok det litt tid å komme gjennom boka - men det er på ingen måte historiens feil! Forfatteren skriver bra og historiene er alltid gode og spennende!

Dette er en fin trilogi hvor alle bøkene presenterer et godt plott som engasjerer fra start til slutt. Anbefales!

De to første bøkene i serien har jeg omtalt her: Maestro og Hjerteknuser.


Forlaget skriver:

Journalist Viljar Ravn Gudmundsson og politietterforsker Lotte Skeisvoll befinner seg i sine livs verste mareritt. Den stille vestlandsbyen Haugesund rives opp fra sensommerdvalen av en rekke grusomme dødsfall. Noen har ønsket å se disse menneskene lide, mennesker som en gang delte en ungdom sammen. Samtidig føler Lotte at morderen også nærmer seg henne.

På samme tid må Viljar og Lotte ta et helt umulig valg: Innrømme at de sto bak drapet på nynazisten Geirmund Bakken samme vår, eller la en hjemvendt fremmedkriger ta straffen for det de selv har gjort.

 

Forfatter: Geir Tangen
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 390
Format: Innbundet
Kilde: LeseeksemplarOm forfatteren:

Geir Tangen (f.1970) er fra Øystese i Hardanger, men har vært bosatt i Haugesund siden 1996.

Han er utdannet allmennlærer og har jobbet i ungdomsskolen siden 1996. Han har også jobbet som frilansjournalist i radio, TV og aviser siden 1990, og driver Norges største krimblogg der han anmelder krimbøker.

Fra sommeren 2016 er han forfatter på heltid. Han debuterte i januar 2016 med krimromanen "Maestro" på eget forlag, og gjorde umiddelbar suksess med denne. Maestro og oppfølgeren Hjerteknuser er nå solgt til 15 land. Geir Tangen tilhører svenske Ahlander Agencys stab av internasjonale forfattere.

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Gyldendal