Skip to main content

Om oss 2

Hva er Barnemix?

Barnemix er en nettside som ønsker å formidle informasjon til foreldre. Vi vil også gjerne være en nettside som henvender seg til dere uten barn. Under kategorien diverse emner ligger en del artikler som ikke nødvendigvis har med foreldrerollen å gjøre.Vi har også et diskusjonsforum hvor alle er velkomne, uansett om du har barn eller ikke :) Vi har delt opp informasjonen i kategoriene: 'Diverse temaer', 'Fra baby til ungdom', 'Graviditet og fødsel', 'Om Bmix' og 'Nettbutikker'. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du bruke søkeboksen i høyre hjørne til å søke. Du kan også bruke funksjonen 'Fra A til Å' som ligger under menypunktet 'Om bmix'. Søkefunksjonen virker dessverre ikke for stoff som ligger i bildegalleriet, nettbutikkoversikten og forumet. I nettbutikkoversikten har vi mange oppførte nettbutikker. Oversikten er meget godt besøkt.

Jeg tar ikke ansvar for innhold i artikler skrevet av andre - eller artikler skrevet på bakgrunn av kildemateriale.

 

Hvem står bak Barnemix?

Barnemix drives av enkeltpersonforetaket Barnemix Johannessen som ble registrert i november 2003. Jeg, Anne Lise Johannessen som driver firmaet er utdannet økonom og jobber i statlig sektor.

Barnemix ble startet da jeg selv hadde små barn og hadde behov for mye informasjon om det å være foreldre. Barnemix drives i tillegg til min ordinære jobb. Derfor hender det dessverre at tiden ikke alltid strekker til alle de oppgavene jeg ønsker å gjøre på denne siden.


Brukerne våre

Barnemix har siden oppstarten i 2001 hatt en gradvis økning av besøkende. Pr desember 2009 hadde vi et snitt på 45 936 unike besøkende pr måned (Kilde: Awstats)

Våren 2009 gjennomførte vi en brukerundersøkelse på Barnemix. Den ga følgende info:

92.6 % av brukerne på Barnemix er kvinner.

Aldersfordelingen er slik:
25.9 %: 30-34 år
24.1 %: 25-29 år
20.4 %: 35-39 år
11.9 %: 20-24 år
7.0 % : 40-44 år
4.9 %: Under 20 år
3.5 %: 45-50 år
2.3 %: Eldre enn 50 år


Om helseinformasjon


Artikler som ikke er nevnt skrevet av helsepersonell er basert på informasjon funnet i legebøker e.l. Ingen artikkel erstatter konsultasjon hos lege. Barnemix påtar seg intet ansvar for eventuell helseskade som følge av bruk av de råd og teknikker som omtales.

I alle helserelaterte artikler vil vi så sant det er mulig vise til kilder og hvem som har skrevet artikkelen. I første omgang er det benyttet legebøker som kilder, bøker rettet mot gravide og foreldre, samt informasjon funnet på andre nettsider. Enkelte fagfolk har blitt innhentet.

Barnemix finansieres ved hjelp av uavhengige annonsører. Innholdet på sidene er derfor uavhengig av finansieringskildene.