Skip to main content

Skyggelegge et ansikt

  • Rita Krogsund
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Da er det min tur igjen, denne gangen er sponsoren Stitchy Bear Stamps og jeg har brukt denne flotte karen. Det passer til de fleste mannfolk og særlig i disse ferietider!

Jeg vil vise min måte å skyggelegge ansikt på, og hvilke farger jeg brukte. Det finnes utallige farger å velge mellom, dette er smak og behag. Om motivet var f.eks et bademotiv ville jeg brukt litt mer gylne farger for å vise brun hud.


Pro Marker- farger jeg brukte:

Hud: Satin, Dusky Pink og Cinnamon
Bukse: Pastel Blue, Denim Blue og China Blue
T-skjorte: Red, Poppy, Cardinal Red og Cool Grey 4
Krus: Canary, Gold og Sandstone, (glitter)
Hår: Cool Grey 1, 3 og 4

Skyggelegging av hud: Først Satin på alle hudpartier, Dusky Pink i alle skyggeområder, så Cinnamon på toppen. Neste steg er Dusky Pink nesten helt over Cinnamon, og så samme med Satin. Gjenta alle steg om du vil. Så legges Satin helt over alle hudpartier. Overgangene blir ganske sømløse og fargene blandes godt. Slik fargelegges resten av motivet også. For å feste mannen på bakken bruker jeg Cool Grey 1, litt Cool Grey 2 nærmest skoene, så blender i kantene.

Til sist et lite tips: Jeg har hatt problemer med smussing av blekk etter innkjøp av ny printer, men kom over et supert tips på nettet som funket for meg - jeg satt utskriftskvalitet på UTKAST.

Til sist takker jeg for meg og ønsker alle en riktig god sommer, nyt dagene, sees!

Motiv: Stichy Bear