Skip to main content

Ateliet-kort med post-it blokk

  • Synnøve Bjelland
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

I dag har jeg lyst å vise dere hvordan jeg lager easel / atelièt-kort med plass til en post-it blokk. Jeg har laget utallige av disse og de pleier å bli veldig godt mottatt av de som får dem.

Du starter med å kutte en kartong i to - altså 6 x 12 inch. Preg denne igjen ved 6 inch og 9 inch, slik du ser på bildet her.
Da er "bunnen" ferdig og vi går igang med å lage "eska" som post-it blokka skal ligge i..

Da kommer det helt an på hvor stor blokk du vil ha - min blokk her er 7,5 x 11,5 cm.. Det du da gjør, er å kutte 2 cm + et par millimeter til på hver side, altså 9,7 x 13,7 cm. Preg 1 cm inn på alle sidene, og klipp som her:Som du ser, har jeg klippet hakket feil vei på venstre side :( Men det skjuler vi lurt med å lime på en bård rundt hele kanten, som her:Her ser du også at jeg har limt mønsterark under for å pynte litt.

Da var vi faktisk klar til å sette på kortet som er laget utenom og som kan stå oppreist når du limer det på flippen! Tadaaaaa!!!


Slik blir det altså seende ut når det er limt på flippen, men kan også brettes sammen :)

Nærmere titt på kortet:Har brukt mønsterark fra Maja design i bunnen.. Det herlige stempelet er et digistamp fra Stitchy Bear og heter Pop, og det finner du her.


Det er farget med promakers i disse fargene:

Hud: Blush, dusky pink, putty og pale pink
Stol:Aegean, sky blue og blender
Sokker: Pastel beige og pink lobster + blender
Dress: Cold grey 1, 2. 3 og 4
Vest: Pink lobster og antique pink
Puter:Pastel beige, pink lobster og baby pink
Sigar: cocoa brown
Tøfler: Cocoa brown og sleigh bellØnsker alle der ute en nydelig sommer og takker for meg her inne hos Barnemix ;) Nå venter nye utfordringer... :)

Stor klem, Synnøve

Motiv: Stichy Bear