Skip to main content

Eske til kvikklunsj

  • Lisbet Fagerli
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg har vært så heldig at jeg fikk lov å lage noe med disse flotte motivene på utklippsark fra Twister Papers. Jeg slet med inspirasjonen og hadde problemer med hva jeg skulle lage. Men så var jeg på matbutikken og så en dobbel Kvikklunch-sjokolade og dermed bestemte jeg meg for å lage en eske jeg kunne putte sjokoladen inni.

Jeg begynte med ett kartongark Bazzil som jeg skar til i størrelse 8 7/8 x 10 6/8. Så fant jeg frem scoreboardet fra Martha Stewart der jeg scorte den lengste delen i disse målene: 4 2/8, 7/8, 4 2/8, 7/8, til slutt skal du sitte igjen med en liten bit på 2/4 som er til overlapping når esken limes.

Da skal det scores på kortenden så kartongen snus. Det scores det fra høyre side mot venstre 6/8 , 7/8 fra venstre mot høyre 4/8 og 7/8

Da skal det sees slik ut:


Klipp bort de skraverte feltene. På venstre side klipper man i blyantstreken ned til andre scorlinje. Dette blir enden av esken med flipper til å brette inn som senere limes.

På den andre enden tok jeg å avrundet kartongen litt slik at flippen som brettes ned der åpningen på esken blir får fine avrundete hjørner.


Da er selve esken ferdig og det er bare å finne frem mønstrpapirer og lime de på.

Jeg pyntet mesteparten av esken min før jeg limte den samme, fant ut at det var lettest. Jeg brukte dobbeltsidig teip. Og begynte med flippende i enden av esken. Veldig lurt da å lime på riktig side av kartongen som da er forsiden.


Slik ser den ut når små flippene er ferdiglimt nederst.

Og da var det bare å fortsette slik.

Og her er esken ferdig limt:


Da var det bare å fortsette å pynte den ferdig. Jeg har brukt mønsterark fra DCWV som heter the Christmas multi stack og en gammelbokside. Alt papiret og bildet ble svertet i kantene.

Bølgepapiret ble først malt og så svertet i kantene. Den lille svirvlen i hjørnet og stjerne sirkelen som er stanset ut fra en dies fra Spelbinders. De har begge fått ett lag staplet med istress ink i fargen walnut stain. Tekststempelen fra Kreativ Hobbyer stemplet i samme brunfarge og den fikk også en lett stapling med stemplesverte over.

Ble mykere ved å gjøre det enn å ha det hvitt.

Og da har jeg en flott gave boks til jul der jeg skal putte penger og en sjokolade inni i gave til de som kun får penger. Så egentlig blir det en stor til og fra lapp.

Og ettersom jeg ikke har prøvd dette før så ble det to der den med God Jul skriften som er en dies ble prototypen .. har brukt samme papirer med tørrembosset kartongen med en stjerne embossing plate. Har brukt en Marta Stewart stjerne punch i endene og snøfnugg borden er også fra Marta Stewart.

Motiv: Twisted Papers