Skip to main content

Korrigere fargeleggingsfeil

  • Rita Krogsund
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Hei igjen. Da er det blitt Februar allerede og denne gangen er oppgaven: Vinterfarger. Jeg fikk bruke denne fra SweetEscapeDigis. Jeg har aldri laget noe med Steampunk før så jeg måtte undersøke hva dette var. Det viser seg at det er en undergren fra science fiction/ fantasy, en fremtid der alle maskiner er dampdrevet, hvorav navnet.

Så elementer kan være tannhjul, kjetting, lær-reimer, metall, og det er også innslag fra Viktoriatiden, kvinnene har ofte korsett, lange kjoler, hansker og høye støvler. Flosshatt og goggels er også viktig som mitt bidrag har. Så da var det bare å kombinere de to..

Jeg valgte å fargelegge henne i turkis/lilla med snev av blekgul som er vintersola. Bakgrunnspapiret representerer snøen, og er laget med en passende embossingfolder fra Sissix.

Jeg fant noen papirtannhjul innerst i skuffen som jeg har sølvembosset og montert med maskuline brads. Best ever-tapen er fra Søstrene Grene, og båndene er fra ' båndsnutter jeg ikke klarer å kaste'-esken.Da jeg skulle fargelegge bakgrunnen så tegnet jeg over på hatten med lilla! Du ser det veldig godt, hva gjør jeg nå? Heldigvis hadde jeg skrevet ut digien 2 ganger, så jeg farget hatten på nytt, klippet ut og limte over. "You'll never know"!


ProMarkers jeg har brukt:

Hud/kinn: Satin, Blush, Coral, Pastel Pink
Hår: Cool Grey 1,3,4
Hatt: Cool Grey 1,3,4, Black
Kjole: Cool Aqua, Arctic Blue, Sky Blue, Marine,Primrose
Bakgrunn: Amethyst, Plum, Aubergine

Håper du også ble inspirert til å prøve noe nytt, takk for denne gang.

Motiv: Sweet escape