Skip to main content

Hjertekurv

  • Anne Lise Johannessen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Denne gangen har The Cutting Café sponset oss med to filer. Først ut er en samleartikkel med denne søte hjertekurven. Se på alt det fine teamet har laget.


Marianne Iversen:

Denne gangen fikk jeg prøve meg på en hjerteboks fra Cutting Cafe. Dette var nytt på meg, men det viste seg å være veldig lett å sette sammen. Jeg fant noe rødt papir og kuttet det til å passe i printeren, deretter printet jeg ut esken på papiret og klippet det ut.

Jeg brukte perfect pearls gold som jeg blandet med litt vann og tok på kanten, og la hjertet til å tørke. Motivet fra fra Magnolia er fargelagt med copics. Hjertene er kuttet ut med en punch.


 

Åse-May Hjelle:


Rita Krogsund:

Nå har jeg gjort noe jeg ikke har gjort før, og jeg klarte det! Jeg har laget en hjerte-eske av en fil fra The Cutting Café. Det følger med hank, piler og noen søte ord også. Det gikk veldig greit å finne ut av filen, litt klipping og bretting og bestemme designet, og lime sammen. Jeg synes esken passer perfekt til et bryllup, eller til dåp- da i andre farger, selvfølgelig. Takk for at du tittet, håper du vil lage en selv- det var jo enkelt!

 Agneta Kolflaath Kajander:

 

 Elisabeth Tveit:

Skrev ut kuttemalen via Word på Mac. Jeg fant størrelsen jeg ønsket skrev ut på skriver og klippet figurene for hand.

 

Motiv: The Cutting Café