Intet nytt fra Hjemmefronten

Forfatter: Therese G. Eide
Leseeksemplar fra Egmont

Forlaget skriver:
Therese Eide fikk 3 barn på 21 måneder. Livet ble snudd på hodet, og hun gjorde som enhver moderne mamma ville gjøre. Hun begynte å blogge om det. Vel og merke i tegneform. Nå er serien hennes samlet i denne boken, og Therese tegnede alter ego guider oss gjennom sidene og situasjonene.

Her kan alle småbarnsforeldre kjenne seg igjen. Det er befriende hvordan hun ufarliggjør foreldrerollen og minner oss alle om at vi gjør så godt vi kan. Og ikke minst: Husk å le!

 

Forfatter og Illustratør: Therese G. Eide
Forlag: Egmont
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 168
Format: Innbundet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Min mening:

Dette er en kjempemorsom tegneserie med morsomme tegninger. Forfatteren treffer godt på små gullkorn som de fleste foreldre vil kjenne seg igjen i.

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Lesegruppa

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

Egmont