Mer inspirasjon fra Lemon Shortbread

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


Nå er det Lemon Shortbread som har vært sponsor for team A. Temaet har vært å lage prosjekter med 3D-effekt. Hvis du vil se de flotte prosjektene deres, trykk deg inn i artikkelen :)

Anita Sæterdal:

 


 

Christine Ingram:

 

 Elisabeth Hatlen:

 


 

Holley Tondre Barnhart:

 


 
Sharon Rogers:

 

 

  Det var alt for denne gang. Vi er snart tilbake med motiver fra

FaeryInk

 

 

Tags: Lemon Shortbread

Flere albumsider


Stempeltrykket jeg skal kose meg med denne gangen kommer fra  Anne’s digital Art. Jeg har laget to nye sider til albumet jeg holder på med.

Les mer …

Ørjan N. Karlsson: Hauges direktiv


En krimroman om det du ikke skal vite. En tidligere sjef for Politiets sikkerhetstjeneste (PST) drar for å møte en informant på den nedlagte undergrunnsstasjonen Valkyrien i Oslo. Senere blir liket av en kvinne funnet på samme sted. Under kroppen ligger det en sort sjakkbrikke og en kryptisk beskjed.

Etterforsker Kyrre Kaupang jobber for den hemmelige etterretningsorganisasjonen Stiftelsen. Sammen med makker Lorents Sølvberg må han finne drapsmannen før flere mord begås.

Les mer …

Tenn gnisten i ferien


På Sunprime står romantikken i sentrum – avslappende luksus på tolv forskjellige reisemål

Når hverdagen tar over er det lett å glemme romantikken. Ofte er sexen det første som nedprioriteres i det daglige samlivet. Da er det kanskje på tide å planlegge den neste ferien – en romantisk tur for deg og din kjære.

Les mer …

Astrid Lindgrens Värld (Sverige)


I en av Sveriges eldste byer, nærmere bestemt Vimmerby på Sveriges østkyst, finner du Astrid Lindgrens Värld som er en stor friluftspark.

Her får barna møte Pippi, Emil, Ronja og alle de andre på ordentlig. En tur hit er en fint sommerminne man kan gi til barna sine, og når barna har det bra - har de voksne også det bra.

Les mer …

Diverse reisebøker


Et utvalg av diverse reisehåndbøker fra Aschehoug, Lonely Planet, Cappelen Damm, Michelin m.m

Les mer …